Oordoppen

Voorkomen is beter dan genezen is ons advies dus bekijk hier onze mogelijkheden en de verschillende toepassingen.

Op maat gemaakte oordoppen

Werkt u in een luidruchtige omgeving? Bezoekt u ieder weekend een festival, concert of ander muziekevenement? Of gaat u dagelijks met de motor naar het werk? Dan is gehoorbescherming op maat voor u de oplossing. Op basis van uw oorafdruk wordt er een setje gemaakt met een perfecte pasvorm, voor optimaal draagcomfort. De oordoppen gaan zo'n 4 jaar lang mee en filteren precies die tonen die u wél graag wilt horen. Maar dan zonder uw oren te beschadigen.

Universele oordoppen

Bezoekt u af en toe een festival of muziekevenement? Boekt u tweemaal per jaar een vliegvakantie of gaat u wekelijks een keertje zwemmen? Dan is universele gehoorbescherming een goede oplossing. De Uni-Fit oplossingen van Pluggerz zijn gemaakt van anti-allergisch siliconenmateriaal. Voor ieder type gehoorbescherming zit er een ander geluidsfilter ingebouwd. Zo geniet u optimaal van bijvoorbeeld een leuk concert, maar bent u evengoed beschermd.

Oordoppen voor muziek

Muziek en oordoppen, dat gaat toch niet samen? Zeker wel. Muziek is de nummer één veroorzaker van gehoorschade. Vooral het aantal decibellen op popconcerten en festivals leidt tot onherstelbare gehoorschade. Maar ook op andere evenementen waar muziek wordt gedraaid, staat deze vaak te hard (denk aan bijvoorbeeld de kermis). Bescherm uw oren nu en geniet langere tijd van uw favoriete muziek

Oordoppen voor tijdens het slapen

Een goede nachtrust is zeer belangrijk. De kwaliteit van slapen houdt sterk verband met hoe we overdag functioneren. Een goede nachtrust zorgt voor meer energie, concentratie en reactiesnelheid. Toch stijgt het aantal Nederlanders met slaaptekort. Een deel daarvan komt moeilijk in slaap door de vele geluiden om hen heen - soms het gesnurk van een partner of verkeersdrukte. Ontdek nu onze gehoorbescherming en geniet van een ongestoorde nachtrust.

Oordoppen voor tijdens het zwemmen

Zwemmen is gezond en leuk om te doen. Maar u moet oppassen met water in uw oor, vooral wanneer u gevoelige gehoorgangen heeft of buisjes in uw oren. Speciaal hiervoor zijn er speciale zwemdoppen, waarmee u onbezorgd in het water kunt. De zwemdoppen beschermen uw oren tegen oorpijn of oorontsteking. Ze houden niet alleen water, maar ook chloor en bacteriën uit uw oren. Ook beschermen ze tegen de harde geluiden in het zwembad.

Wij bieden zowel de Uni-Fit oordoppen als de op maat gemaakte oordoppen.

Zoekt u dus oordoppen voor uw medewerkers of privaat en u woont in de Achterhoek, Oostgelre, Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten, Varsseveld, Eibergen of Ruurlo kom dan gerust eens langs bij Hoorspot de plek voor een goed luisterend oor en bescherm uw oren!