Onze aan huis service

Uw Hoorspot audicien aan huis wanneer dit u het beste uitkomt.

Uw audicien aan huis

Voor iedereen die niet in de gelegenheid is om bij ons langs te komen bieden wij uw Hoorspot audicien aan huis service. Nu kan iedereen een hooradvies aan huis krijgen. Of u nu in Oostgelre, Groenlo, Lichtenvoorde, Winterswijk, Aalten, Varsseveld, Eibergen of Ruurlo woont de gehele Achterhoek kunnen wij bezoeken.

Service aan uw hoortoestel, zonder dat u de deur uit hoeft?

Speciaal voor mensen die (tijdelijk) minder mobiel zijn, biedt Hoorspot uw audicien aan Huis. Gewoon bij u thuis, wanneer het u uitkomt. Ook dat is het voordeel van Hoorspot.

Ontspannen in de eigen omgeving op een moment dat het uitkomt. Dat is wel zo prettig. Maar er is nog een groot voordeel namelijk bij het afstellen van het hoortoestel houdt uw audicien meteen rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw woning mee te maken heeft. Dat is voor ons persoonlijk maatwerk.

Wat zijn de kosten van de Audicien Aan Huis service?

Bent u lid van een thuiszorgorganisatie waar wij mee samenwerken? Dan komt de audicien gratis langs. Anders worden er voorrijkosten berekend. Het is aan te raden dit vooraf af te stemmen met uw audicien.

Locaties

audicien aan huis Oostgelre

audicien aan huis Groenlo

audicien aan huis Lichtenvoorde

audicien aan huis Aalten

audicien aan huis Winterswijk

audicien aan huis Eibergen

audicien aan huis Ruurlo