Aanschaf van een hooroplossing zonder vergoeding van uw zorgverzekeraar

Uw kiest voor de beste kwaliteit hoortoestellen welke er op de markt zijn.

Wat kost een hoortoestel?

Overweegt u een hoortoestel te kopen? Dan wilt u natuurlijk graag weten wat de kosten zijn. Dat kan best even ingewikkeld zijn. Daarom leggen wij hieronder graag het verschil uit tussen de verschillende hoortoestellen en de verschillen in prijzen.

Hoortoestellen zonder vergoeding van uw zorgverzekeraar

Ook wel de private of high end hoortoestellen genoemd.

Wilt u een oplaadbaar toestel met de beste technologie? Het meest zuivere geluid? Of een hoortoestel dat zo klein is dat niemand 'm kan zien? Dan komt u terecht in ons topsegment.

Tussen onze merken vindt u altijd een toestel dat aan al uw hoorwensen voldoet. Geniet van een natuurlijke geluidsbeleving, waarbij het toestel continu scherp onderscheid maakt tussen spraak en lawaai, ook in een moeilijke luisteromgeving. Met de slimme bediening laat u alle gewenste geluiden weer tot leven komen zonder u daarvoor in te hoeven spannen. En telefoneren doet u gewoon draadloos op twee oren. Zo blijft u altijd met iedereen in contact.

Toestellen uit het topsegment zijn in veel gevallen voor uw rekening. Bij een aantal zorgverzekeraars kunt u echter ook voor deze nieuwste, meest geavanceerde hoortoestellen een vergoeding ontvangen. Ook bestaan er interessante belastingvoordelen. Informeer ernaar bij uw audicien en/of de Belastingdienst.